Botuline-toxine


Is een behandeling die fronsrimpels thv het voorhoofd en de kraaienpootjes verzacht. Deze gebeurt door middel van kleine prikjes in de spiertjes rond de rimpels. Het leidt tot een natuurlijke vermindering van deze rimpels en een jongere uitstraling. De behandeling moet herhaald worden om de drie à vier maanden.

Hyaluronzuur


Hyaluronzuur is een bouwstof in de huid die met de leeftijd vermindert. Dit leidt tot vorming van rimpels en verzakken van de huid. Zowel fijne rimpeltjes (rokerslijntjes, nasolabiaalplooi) als grotere 'volumedefecten' zoals invallen van de jukbeenderen kunnen met deze stof behandeld worden. Afhankelijk van de lokalisatie en de indicatie wordt een lichter of sterker hyaluronzuur gebruikt.

Injecties  met hyaluronzuur leiden  tot fijne en discrete verbetering van de huidtextuur, rimpels en geven de huid een vitale uitstraling. 

De resultaten blijven afhankelijk van het gebruikte product één à twee jaar behouden.

Ooglidcorrectie


Bij een ooglidcorrectie wordt een teveel aan huid thv de oogleden chirurgisch verwijderd, wat een vermoeide blik wegneemt. . De behandeling gebeurt onder lokale anesthesie en is helemaal niet pijnlijk. De eerste dagen na de ingreep zijn er hematomen, die meestal snel wegtrekken. Na 5 dagen worden de hechtingen verwijderd, en rest nog een lichte zwelling. Die verwijnt in de loop van de week nadien.